Latvija var! Izpētīts un radīts jauns līdzeklis pret elpceļu infekcijām!

19.11.2020.

Zaļās farmācijas uzņēmums Silvanols sadarbībā ar Latvijas Universitātes un Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta “BIOR” zinātniekiem ir pierādījis uztura bagātinātāja “Goimmune Strong” antibakteriālās īpašības un šo līdzekli kā dabīgu, efektīvu un ilgspējīgu alternatīvu elpceļu vīrusu infekciju profilaksei un ātrākai veselības atgūšanai saslimšanas gadījumā.

Goimmune Strong izstrādē tika izmantotas gan jau uzkrātās zināšanas par augu izcelsmes antimikrobiāliem un pretiekaisuma savienojumiem, gan veikta plaša testēšana, lai atrastu iedarbīgāko izejvielu kombināciju. Pētījuma rezultāti pierādīja, ka tieši ekstraktu, minerālvielu un zaļā propolisa kombinācijai piemīt augstākā antibakteriālā aktivitāte, nevis atsevišķi kādam no dabas vielu kompozīcijas komponentiem.

Produkta sastāvā ir Sārtās Tabebujas mizas ekstrakts (Tabebuia avellandae), tautā zināms kā Skudru koks, Olīvu lapu ekstrakts (Olea europea), Brazīlijas zaļais propoliss, cinka bisglicināts un organiskais selēns.

Plašāku informāciju par jaunradīto produktu meklējiet SIA “SILVANOLS” mājas lapā jaunumu sadaļā.

Pilnu publikāciju par pētījuma rezultātiem iespējams iegūt šeit.*

*Publikācija piemērota medicīnas speciālistiem. Pārējos interesentus, izvēloties uztura bagātinātājus, aicinām konsultēties ar savu ārstu.

Lepojamies, ka Asociācijas biedri ar vien meklē un atrod jaunus izaicinājumus, un sasniedz izvirzītos mērķus!

Informācija sagatavota Asociācijas īstenotā ERAF līdzfinansētā projekta “Latvijas Dzīvības zinātņu nozares attīstības klasteris LifeScience.lv”
(Nr. 3.2.1.1/16/A/007) ietvaros.